Drinkbox.ro – TERMENI ȘI CONDITII DE UTILIZARE

Folosind website-ul www.drinkbox.ro (denumit in continuare și drinkbox.ro), ești implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, îți recomandăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare. În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Conditiile de Utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul drinkbox.ro. Drinkbox.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verifică această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

INFORMAȚII GENERALE

Prin site întelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web www.drinkbox.ro. Acest site este proprietatea SC Way Out SRL care îl întreține și îl administrează:

Way Out SRL

Str. Pescarilor, Nr.3, Sf. Gheorghe, jud. Covasna, România

Reg. Com.: J14 /156 /2002

CUI: RO14806804

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%). Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

COLECTAREA DE INFORMAȚII PERSONALE – Vezi Politica de Confidențialitate

drinkbox.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clienților. Toate informațiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de drinkbox.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare pe site nu implica colectarea de informații personale. Anumite funcționalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și clientii săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anunțarea programului de sărbători, reduceri de preț, promoții).

drinkbox.ro nu va divulga informațiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terțe persoane neautorizate. Aceste informații pot fi însă divulgate autorităților indrituite să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora. drinkbox.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legătură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.

HYPERLINK-URI ȘI ALTE SITE-URI

drinkbox.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea Way Out SRL. drinkbox.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CĂTRE PERSOANE SUB 18 ANI

drinkbox.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi împiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații în drinkbox.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA ȘI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului drinkbox.ro, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

PREȚUL ȘI PLATA PRODUSELOR

Prețurile sunt afișate pe site în lei și anume: LEI (RON), TVA inclus. Produsele comandate rămân proprietatea Way Out SRL până în momentul achitării integrale a sumelor de plată. Plata produselor comandate se face cu numerar, integral în momentul primirii produselor, ramburs la livrare prin curierat sau direct, în cazul ridicării de la sediu. Way Out SRL poate desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Way Out SRL.

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. Way Out SRL nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugam să vă adresați imediat la office@wayout.ro

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând servicii de curierat. Costul transportului se calculează astfel: 18 RON CU TVA inclus pentru colete în greutate de până la 1 kg, după care se adaugă 1,19 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram început în plus.

Exemple de calcul:
• Cost transport colet de 0.01 – 1.00 kg: 18 RON cu TVA inclus
• Cost transport colet de 1.01 – 2.00 kg: 18 + 1,19= 19,19 RON cu TVA inclus

Toate costurile vor apărea separat de costul produselor achiziționate. În cazul în care nu poți fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numărul de telefon declarat, în caz contrar, drinkbox.ro va păstra bunurile comandate timp de 3 zile lucrătoare, interval în care te vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată nu vei fi găsit, comanda va fi anulată.

Într-o situație în care clientul, după lansarea comenzii, anunță echipa Drinkbox că nu mai dorește preluarea produsului comandat/produselor comandate sau refuză preluarea produsului livrat de la curier, și valoarea comenzii nu a fost achitată, clientul va fi obligat să achite integral costul de transport.

În cazul în care clientul achita contravaloarea produsului/produselor, dar se răzgândește înainte de livrarea acestuia/acestora și anulează comandă ori refuză să îl preia de la curier, Drinkbox va restitui prețul produsului comandat/produselor comandate, însă din acesta se vor scădea eventualele costuri de transport, dacă coletul a fost deja preluat de firma de curierat de la depozitul Drinkbox.

În cazuri speciale (produsele comandate nu se află în stocul nostru sau al furnizorului, dificultăți de transport) ne rezervăm dreptul de a mări corespunzător perioada de livrare. Way Out SRL își rezervă dreptul de a nu acepta comenzi și/sau livrări de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

TERMENUL DE VALABILITATE, GARANȚIA ȘI/SAU SERVICE-UL PRODUSELOR

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garanția și/sau service-ul oferite acestora de producător. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. În maxim 48 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreuna cu originalele documentelor tranzacției respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau –dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel obiect.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Way Out SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Way Out SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de drinkbox.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Way Out SRL nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Garantăm securitatea și confidențialitatea, dar nu garantăm securitatea sau stabilitatea software.

RESPONSABILITĂȚI PRIVIND PRODUSELE ȘI SERVICIILE

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de certificate de garanție ale producătorilor. Way Out SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința Way Out SRL în maximum 48 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe timpul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de societatea Way Out SRL, dar nu și alte despăgubiri. Way Out SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest

motiv, Way Out SRL îsi asumă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan.

DECLINAREA GARANȚIILOR ȘI LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

drinkbox.ro și furnizorii săi nu îșă asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, drinkbox.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunță clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută. Way Out SRL nu oferă nici o garanție utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informațiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei Way Out SRL și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Site-ul drinkbox.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”. Way Out SRL nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate. De asemenea, Way Out SRL nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea

serviciilor, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.

LITIGII

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul drinkbox.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. În cazul tuturor litigiilor, se va încerca soluționarea pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa conform legii.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului drinkbox.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Way Out SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Way Out SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot trimite e-mailuri, transmite sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate înconformitate cu legile în vigoare. drinkbox.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site.

DISPOZIȚI FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceași cu un contract valabil încheiat.