Drinkbox.ro – TERMENI ȘI CONDITII DE UTILIZARE

Folosind website-ul www.drinkbox.ro (denumit în continuare și drinkbox.ro), ești implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, îți recomandăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare. În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul drinkbox.ro. Drinkbox.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verifică această pagină periodic, pentru a lua cunoștință de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

INFORMAȚII GENERALE

Prin site înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web www.drinkbox.ro. Acest site este proprietatea Sc Way Out Srl care îl întreține și îl administrează:

Way Out Srl, Str. Pescarilor, Nr.3, Sf. Gheorghe, jud. Covasna, România, Reg. Com.: J14 /156 /2002, CUI: RO14806804

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%). Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

  1. COLECTAREA DE INFORMAȚII PERSONALE – Vezi Politică de Confidențialitate

drinkbox.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al Clientilor. Toate informațiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul Clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de drinkbox.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare pe site nu implica colectarea de informații personale. Anumite funcționalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și Clientii săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anunțarea programului de sărbători, reduceri de preț, promoții).

drinkbox.ro nu va divulga informațiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terțe persoane neautorizate. Aceste informații pot fi însă divulgate autorităților îndrituite să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora. drinkbox.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legătură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.

2. HYPERLINK-URI ȘI ALTE SITE-URI

drinkbox.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea Way Out Srl. drinkbox.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI DE CĂTRE PERSOANE SUB 18 ANI

drinkbox.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi împiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații în drinkbox.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

4. ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA ȘI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului drinkbox.ro, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

5. PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

6. PREȚUL ȘI PLATA PRODUSELOR

6.1. Prețurile sunt afișate pe site în lei și anume: LEI (RON), TVA inclus,    precum și orice altă taxă aplicabilă (mai puțin cheltuielile de livrare ale produsului/produselor). Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. Way Out Srl nu percepe nici o taxă suplimentară Clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să vă adresați imediat la office@wayout.ro

6.2. Prețul de vânzare poate fi modificat de WAY Out Srl în orice moment fără o notificare prealabilă. Prețul de vânzare reprezintă prețul practicat de drinkbox.ro, afișat pe site în mod vizibil, fără nici un fel de discriminare, cu excepția cazurilor când anumitor Clienti le sunt oferite produse la prețuri diferențiate sau preferențiale în scopul recompensării fidelității lor, al fidelizării pe viitor ori ca componența a campaniilor de marketing ori de promovare. În cadrul activității sale comerciale Way Out Srl își rezerva dreptul de a practica tarife inferioare prețurilor recomandate de producător sau prețurilor de lista, prin aceasta înțelegându-se prețurile de vânzare recomandate de producător, distribuitor sau de către importator. În dreptul fiecărui produs vor fi afișate în mod vizibil, prețul menționat anterior, prețul la care produsul poate fi efectiv achiziționat, precum și avantajul Clientului rezultat în urma comparării prețului recomandat și a celui la care produsul poate fi achiziționat, astfel încât beneficiarul să compare cele două prețuri și să cumpere produsul în cunoștință de cauză, cu mențiunea că prețul recomandat are caracter pur informativ. În măsura în care drinkbox.ro în anumite perioade, deruleaza campanii prin reducere de prețuri, vor fi respectate dispozițiile legislației în vigoare, în sensul ca prețul redus la care produsele vor putea fi achiziționate se va raporta la cel mai mic preț practicat de drinkbox.ro în respectivul spațiu de vânzare, în perioada ultimelor 30 de zile. Cel mai mic preț aplicat de drinkbox.ro reprezintă cel mai mic preț al unui produs afișat pe site în ultimele 30 de zile anterioare începerii campaniei, prin reducerea prețului pe care o raportăm pentru compararea prețului aceluiași produs (aceeași marcă, aceeași conținut, aceeași cantitate, același an de fabricație etc.)

6.3. Confirmarea înregistrării comenzii, recepționată în mod automat de persoana care a efectuat comanda, nu reprezinta o confirmare ferma și expresa a faptului ca produsul/produsele comandate se afla pe stoc (existând posibilitatea că disponibilitatea afișată să fie una aproximativă) și nu genereaza niciun fel de obligație contractuala ori de altă natură pentru vânzător, lansarea comenzii presupunând, inițial, exclusiv confirmarea de înregistrare și detalierea comenzii lansate.

6.4. Comanda plasata online, pe site-ul drinkbox.ro, este validă și generează obligații contractuale pentru vânzător exclusiv ulterior confirmării de către acesta din urma și numai dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții, fără niciun fel de excepție:

6.4.1. datele persoanei care a plasat comanda sunt complete și corecte, acesta furnizând toate informațiile necesare, în conformitate cu legislația în vigoare, asumându-și întreaga responsabilitate pentru exactitatea și corectitudinea acestora;

6.4.2. persoana care a lansat comanda ori beneficiarul respectivei comenzi nu este înregistrat/a în baza de date drinkbox.ro că intra sub incidenta art.4. în Termeni și Condiții, împrejurări detaliate mai jos, și nici nu se regăsește în vreunul din aceste cazuri;

6.4.3. produsele comandate se afla efectiv pe stocul vânzătorului și sunt disponibile pentru onorarea concreta a comenzii lansate;

6.4.4. nu exista erori de sistem sau altele asemenea care să determine generarea de prețuri incorecte sau incomplete (de exemplu, valoarea produsului este afișată 0 (zero) lei sau prețul afișat nu este valoarea comercială a produsului afișat) fals, nesfârșit sau în mod demonstrabil disproporționat față de cantitatea, calitatea și  caracteristicile produsului, find evident, pentru orice consumatorii de nivel mediu de educație și cunoștințe, că ar fi imposibilă, din punct de vedere comercial, tranzacționarea produsului la respectivul preț.

6.4.5. banca emitenta a cardului utilizat de persoana care a lansat comanda acceptă tranzacția

6.4.6. vânzătorul emite factură fiscală pentru produsele comandate

La confirmarea comenzii, drinkbox.ro va factura numai produsele livrate în condițiile de mai sus doar în măsura în care aceste cerințe au fost îndeplinite cumulativ. 

Momentul facturării reprezintă momentul încheierii efective a contractului, contractul considerandu-se încheiat nici în momentul lansării comenzii și nici la momentul la care este receptionata confirmarea înregistrării comenzii din partea drinkbox.ro

Drinkbox.ro își rezervă dreptul, chiar și după emiterea unei facturi, în cazul în care se detectează o apariție a cazurilor de mai sus (preț datorat erorii – eroare informatică, eroare materială, eroare de afișare pe site, prețul produsului sau caracteristicile acestuia etc. – erori care au ca rezultat indicații false, inexactități, prețuri sub prețuri sau reduse) caz în care Vânzătorul nu are obligația de a notifica/informa în prealabil Clientul.

În măsura anulării unei comenzi pentru și în condițiile detaliate mai sus, niciuna dintre părți nu va fi ținută la vreo obligație, una față de cealalta, în sensul ca niciuna dintre părți nu va putea pretinde despagubiri de la cealalta parte, indiferent care ar fi natura acestor despăgubiri.

6.5. În momentul confirmării comenzii, drinkbox.ro va factura pentru produsele ce urmează a fi livrate, Utilizatorul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare, asumându-și întreaga responsabilitate pentru exactitatea și corectitudinea acestora.

6.6. Drinkbox.ro se angajează să onoreze toate comenzile primite în condiții rezonabile fără discriminare în rândul Clientelei.Totuși, în cazul în care drinkbox.ro ajunge la concluzia, pe baza unor împrejurări reale și obiective, că livrarea produselor comandate către anumite persoane este neconformă cu reglementările în vigoare, fie nu ar fi oportună realizarea livrării (spre exemplu, comanda este realizata de o persoana care a mai comandat anterior produse însă fie nu a onorat plata acestora, fie a onorat-o cu întârziere, fie a omorat-o partial, in mod total nejustificat, etc.), fie prin realizarea unei astfel de relații comerciale societății i s-ar aduce un prejudiciu, indiferent de natra lui. In aceste cazuri, vânzătorul nu este răspunzătoare pentru neonorarea comenzii iar Clientului/Utilizatorului nu i se va percepe niciun cost.

6.7. De asemenea, drinkbox.ro își rezerva dreptul de a refuza/anuleaza unilateral o comandă în cazul în care comanda este plasată de o persoana care a manifestat față de vânzător o o nesupunere fata de vanzator fata de regulile aplicabile sau care a fost ostil si hartuitor. Atitudini/comportamente răuvoitoare sau incorecte. drinkbox.ro își rezerva dreptul de a refuza/anula unilateral o comanda dacă aceasta poate fi încheiată pe baza unor dovezi obiective că există condiții pentru o astfel de acțiune față de subscrisa.

6.8. Produsele comandate rămân proprietatea Way Out Srl până în momentul achitării integrale a sumelor de plată.

6.9. Modalitățile de plată sunt:

  • Plata în numerar: integral în momentul primirii produselor, ramburs la livrare prin curierat sau direct, în cazul ridicării de la sediu.  În cazul livrării produsului printr-o firmă de curierat, plata acestuia se va face curierului delegat, respectiv firmei de curierat, pe baza de chitanta ca și act doveditor al plății. Efectuarea plății de către Client reprezintă acceptul privind conformitatea produsului/produselor livrate.
  • Plata cu cardul bancar – procesare securizata prin intermediul Netopia Financial Services Srl comision 0%, direct pe site. Comanda poate fi denunțat unilateral, fără nicio obligație din partea furnizorului, în măsura în care tranzacția este invalidată ca urmare a acceptarii cardului Clientului, în cazul plății online.

6.10. În cazul în care Clientul comandă pe site-ul drinkbox.ro, acesta beneficiază de transport gratuit și plătește prețul produsului comandat prin card bancar, dar pentru că furnizează date incorecte sau incomplete, produsul comandate se vor întoarce return către vânzător, acesta din urmă va restitui Clientului prețul achitat din care va fi scăzută contravaloarea transportului.

6.11. Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil și numai în perioada indicată pe site, în condițiile afișate pe site.

6.12. În cazul în care contractul nu poate fi executat întrucât produsul nu mai este disponibil, drinkbox.ro va informa Clientul despre aceasta indisponibiltate la data la care a luat cunoștință despre acest caz. În eventualitatea în care produsul a fost deja plătit, sumele primite ca plata vor fi rambursate în termen de maximum 30 de zile, cu excepția cazului în care părțile convin altfel.

6.14. Beneficiarul produselor livrate datoreaza drinkbox.ro penalități de întarziere în cuantum de 0,5%/zi întârziere, calculate la valoarea totală a facturii, reprezentând prețul total al produselor livrate, cu începere din a doua zi anterioara livrării, în măsura în care plata nu s-a realizat anterior sau concomitent receptionarii mărfurilor.

6.15. În măsura în care comanda lansată pe site-ul drikbox.ro este achitată prin metoda “Plata online cu cardul”, detaliile comenzilor (inclusiv produsele cumparate, marca și cantitatea lor etc.) vor fi colectate și de operatorul Netopia Financial Service Srl. Prin lansarea unei astfel de comenzi, achitata online, Clientul se afla în deplina cunostinta de cauza referitoare la colectarea și prelucrarea datelor personale, în aceasta forma și modalitate, prin utilizarea aplicației de plata online, respectiv prin acceptarea “Termenilor și Condițiilor Netopia Financial Service Srl” de cuprinsul cărora drinkbox.ro nu este răspunzător.

7. LIVRAREA PRODUSELOR

7.1. Livrarea produsului comandat (precum și a documentelor însoțitoare) se va face la adresa indicata de Client, în termen de maxim 24-48h de la momentul ridicării produsului de către SameDay Courier, sau orice alta firma de curierat, care reprezintă termenul de retragere din contractul încheiat cu drinkbox.ro

7.1.1. Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând servicii de curierat. Costul transportului se calculeaza astfel: 18 RON CU TVA inclus pentru colete în greutate de până la 1 kg, după care se adaugă 1,19 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram început în plus. 

Exemple de calcul:

  • Cost transport colet de 0.01 – 1.00 kg: 18 lei cu TVA inclus
  • Cost transport colet de 1.01 – 2.00 kg: 18+1,19=19,19 lei cu TVA inclus

7.2. Livrarea produsului comandat (precum și a documentelor însoțitoare) se va face la locker Easybox indicată in termen de 24-72 ore de la momentul ridicării produsului de către SameDay Courier. Clientul are 24 de ore să ridice produsele după prima SMS-ului, cu excepția comenzilor livrate vineri (72 ore) și sâmbătă (48 ore).

7.2.1. Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând servicii de curierat. Costul transportului se calculeaza astfel: 11 lei cu TVA inclus. 

7.3. Produsul poate fi ridicat direct de la depozitul drinkbox.ro (Valea Crișului, Zona Industrială, nr. 461). După lansarea comenzii de către Client, aceasta va fi confirmată telefonic de drinkbox.ro, Clientului comunicându-i-se data și ora la care poate ridica produsul, având în vedere că există posibilitatea că la trimiterea comenzii aceasta fie sa nu se regaseasca, fie sa se regaseasca doar parțial pe stoc în depozit. În lipsa confirmării menționate anterior, Clientul se poate prezenta în vederea ridicării produsului comandat, însă exclusiv pe riscul sau, existand posibilitatea ca la data prezentării sale, fără o confirmare în prealabil, produsul comandat să nu fie disponibil, drinkbox.ro neasumându-și niciun fel de răspundere în acest caz.

7.4. Toate costurile vor apărea separat de costul produselor achiziționate. În cazul în care Clientul nu va fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, va fi apelat la numărul de telefon declarat, în caz contrar, drinkbox.ro va păstra bunurile comandate timp de 3 zile lucrătoare, interval în care ne vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată nu vei fi găsit, comanda va fi anulată.

7.5. În cazul în care Clientul achita contravaloarea produsului/produselor, dar se răzgândește înainte de livrarea acestuia/acestora și anulează comandă ori refuză să îl preia de la curier, Drinkbox va restitui prețul produsului comandat/produselor comandate, însă din acesta se vor scădea eventualele costuri de transport, dacă coletul a fost deja preluat de firma de curierat de la depozitul Drinkbox.

7.6. În cazuri speciale (produsele comandate nu se află în stocul nostru sau al furnizorului, dificultăți de transport) ne rezervăm dreptul de a mări corespunzător perioada de livrare. Way Out Srl își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi și/sau livrări de la anumiți Clienți și/sau către anumite adrese.

8. TERMENUL DE VALABILITATE, GARANȚIA ȘI/SAU SERVICE-UL PRODUSELOR

8.1. Produsele vândute pe acest site au durate de viață, garanții și/sau servicii oferite de producător. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. În maximum 48 de ore de la livrarea produsului, dacă se identifică o problemă de funcționare, Clientul ne poate solicita returnarea produsului/produselor doar în ambalajul original și însoțit de documentele  originale ale tranzacției respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel obiect.

8.2. Produsele comercializate de drinkbox.ro sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

8.3. Drinkbox.ro poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

8.3. De asemenea, orice reclamație privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi făcute direct pe adresa office@wayout.ro sau la sediul drinkbox.ro in termen de 14 zile de la recepție.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

9.1. În funcție de natura produselor, Clienții individuali (consumatorii) au dreptul să informeze în scris drinkbox.ro că doresc să renunțe la produsul/produsele comandat/comandate, fără a suporta penalități și fără motiv, cu condiția ca denunțarea sa se producă în termen de maxim 45 zile de la livrarea comenzii.

9.2. drinkbox.ro își asuma obligația de raportare a cheltuielilor privind returnarea produselor în termenul de 45 zile menționat anterior, exclusiv în măsura în care returnarea se realizeaza în primele 14 zile ale termenului. Din a 15-a zi și până la sfârșitul celei de-a 45-a zile, aceste costuri revin și sunt în sarcina Clientului/cumparatorului, fără perceperea unor taxe sau comisioane suplimentare

9.3. Returnarea produsului/produselor comandate și livrate se va realiza exclusiv la adresa Valea Crișului, Zona Industrială, nr. 461, prin predarea personală a acestora de către Clientul cumparator ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului Client, printr-o firma de curierat.

9.4. Contravaloarea produselor comandate, livrate de drinkbox.ro și returnate ulterior de către client în condițiile de mai sus va fi restituite în contul personal al clientului numai prin virament bancar, cu excepția cazului în care acesta împuternicește în scopul arătat o terta persoana, prin act autentic notarial, înscris care se va prezenta în original furnizorului.

9.5. În cazul unui retur cu ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, zgarieturi etc., drinkbox.ro își rezerva dreptul de a alege dacă acceptă returul sau să i se reducă valoarea returului proporțional cu defectul. Aceasta înseamnă că doar această valoare va fi rambursată clientului prin transfer bancar. Retragerea contractului și returnarea produselor se vor face în conformitate cu instrucțiunile din Anexa B a OUG 34/2014.

9.6. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, drinkbox.ro va rambursa contravaloarea acestuia, prin transfer bancar în condițiile sus menționate, în cel mult 14 de zile de la primirea produselor, cu excepția cazului în care se constata ca produsul returnat prezinta lipsuri, deficiente, deteriorate, etc, situația în care prețul se va reduce proporțional, potrivit art.9.5.

9.7. Rezilierea repetată a contractului sau returnările de produse fără un motiv real sau de fapt pot fi considerate abuz.

9.8. În orice împrejurare în care un produs este returnat, acesta trebuie să fie în aceeași stare, sigilat în ambalajul și cutia originală, cu etichetele intacte și cu toată documentația însoțitoare (facturi, bonuri fiscale sau alte documente). Aceste condiții sunt: în lipsa acestora, furnizorul își rezervă dreptul de a refuza returul și de a rambursa prețul.

9.9. Acele produse la care producătorul impune condiții speciale de depozitare NU vor fi acceptate pentru returnare de catre drinkbox.ro in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d).

9.10. Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

10. SECURITATEA INFORMAȚIILOR

10.1. Way Out Srl garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Way Out Srl nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expedite de drinkbox.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. 

10.2. De asemenea, Way Out Srl nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Garantăm securitatea și confidențialitatea, dar nu garantăm securitatea sau stabilitatea software.

11. RESPONSABILITĂȚI PRIVIND PRODUSELE ȘI SERVICIILE

11.1. Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de certificate de garanție ale producătorilor. Way Out Srl nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. 

11.2. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința Way Out Srl în maximum 48 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare.

11.3. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defecțiuni pe timpul livrării, Clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de societatea Way Out Srl, dar nu și alte despăgubiri.

11.4. Way Out Srl nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, Way Out Srl își asumă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan.

12. DECLINAREA GARANȚIILOR ȘI LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

12.1. drinkbox.ro și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, drinkbox.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectiva și de a anunța Clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută. 

12.2. Way Out Srl nu oferă nici o garanție utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informațiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. 

12.3. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei Way Out Srl și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 

12.4. Site-ul drinkbox.ro și materialele aferente sunt furnizate „ca atare” și „când sunt disponibile”. Way Out Srl nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate. De asemenea, Way Out Srl nu garantează nicio consecință care ar putea rezulta din defecțiuni ale serviciului, întârzieri ale informațiilor sau securitatea aplicației.

13. LITIGII

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul drinkbox.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. În cazul tuturor litigiilor, se va încerca soluționarea pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa conform legii.

14. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

14.1. Întregul conținut al site-ului drinkbox.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Way Out Srl și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Way Out Srl a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

15. COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

15.1. Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot trimite e-mailuri, transmite sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

15.2. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate înconformitate cu legile în vigoare. drinkbox.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site.

16. DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, Clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.