Dacă știi povestea care începe cu „Hai să bem un shot de Tatra” și se termină cu lacrimi și „Nu mai beau niciodată Tatra”, cunoști toată ecuația. 

Cei care ați fost deja pe Tatra Mare în Slovacia, știți că în fiecare cabană montană de aici localnicii vă oferă ca aperitiv specialitatea lor – ceai fierbinte de plante din zonă amestecat cu alcool. Brandul TATRATEA s-a născut din dorința de a aduce această specialitate tradițională aproape de voi, de a o face disponibilă în zone urbane și accesibilă tuturor prin comerț.

În 2003 viziunea s-a transformat în realitate și s-a început producția băuturii în Slovacia. După un an de dezvoltare, la începutul anului 2004 a fost lansat pe piață TATRATEA 52% ORIGINAL. S-a bucurat de un succes enorm și în scurt timp a devenit băutura națională slovacă.
Fabricată în Slovacia și astăzi, conform rețetelor originale, TATRATEA reprezintă o gamă de 6 lichioruri de ceai pe bază de plante, fiecare de concentrație și cu arome naturale diferite. Rețetele conțin numai ingrediente naturale, combinând în mod armonios alcoolul de înaltă calitate, extractele naturale din plante alpine și ceaiul negru de calitate superioară cu extracte de fructe, zahăr natural și apă pură din Munții Tatra.
În scurt timp după lansarea în România, Tatratea s-a bucurat de un succes enorm și a devenit băutura preferată a comunităților de tineri petrecăreți. Începând cu anul 2012, familia de produse TATRATEA este disponibilă și în România, prin importatorul SC WAY OUT SRL.

POATE FI
SIMPLICITATEA,
FRUMUSEŢEA DETALIILOR,
SAU MODUL DE A GÂNDI.

ESTE GREU DE SPUS.
ȚINE DE INIMĂ.

tatratea.ro

Drinkbox